Miuul Data Scientist Path

Miuul Data Scientist Path

Data Scientist Path Sık Sorulan Sorular
Miuul09 Eyl 2022

Neden bu programa katılmalıyım?

2012 yılında HBR'da yayınlanan makalenin ardından Veri Bilimci talebi artarak devam etmektedir. 2022 yılında yine HBR'da yayınlanan bir makale de veri bilimci talebinin artarak devam edeceğini göstermektedir.

Miuul Data Scientist eğitimi MIT'nin sektör profesyonelleri için hazırladığı müfredatı baz almış ve sektör projeleri ile zenginleştirmiştir. Deneyimli veri bilimci ve veri mühendislerinin ihtiyacınız olduğunda yanınızda olduğunu bilmenin verdiği güven ile kariyer değişikliği için önemli bir yol almış olacaksınız.

 

Programı tamamladıktan sonra sektörde ne tür pozisyonlar için uygun olacağım?

Veri bilimcisi olmak için gereken becerileri edinmek üzere Miuul Data Scientist Path'i başarı ile tamamlamak, sizi birçok endüstride ve birçok rolde son derece değerli kılacaktır. 

Veri bilimi eğitimi almış profesyoneller için ideal olan işler Veri Analisti, Veri Bilimci, Yapay Öğrenme Mühendisi, İstatistiksel Programlama Uzmanı olmak üzere; bunlara ek olarak bazı kişiler Veri ve Analitik Yöneticileri olurken, diğerleri Veritabanı Yöneticileri olarak uzmanlaşabiliyorlar.  

İncelemek için Başarı Hikayeleri

 

Ön koşullar nelerdir?

Programa katılmak için herhangi bir ön koşul yoktur. Öğrenme istediğiniz bu programa başlamak için yeterli olacaktır.

 

Mentor ne demek? 

Mentor kısaca rehber demektir. Mentorluk sistemi gelişiminizi programatik olarak takip edip path programını başarı ile bitirmenizi sağlamaya çalışmak için geliştirilmiş bir sistemdir.

 

Sanal mentor desteği ne demek?

Kayıt olduktan sonra sizleri iletişim kanallarımıza ekleyeceğiz. Bu kanallarda eğitim videoları izlerken ya da herhangi bir sorunuz olması durumunda 7/24 mentorlarımız ile iletişime geçebileceksiniz.

 

Miuul “Data Scientist Bootcamp ile bu program arasında ne fark var?

İçerik olarak iki eğitimin de müfredatı aynıdır.

Data Scientist Bootcamp programında program öncesi ön hazırlık eğitimi, canlı mentor desteği, Vahit Keskin ile birlikte haftalık recap, takım çalışması ve IK ve teknik mülakatlar gibi içerikler mevcuttur.

Data Scientist Path programında ise eğitimleri kendi öğrenme hızınıza göre takip ediyor olacaksınız. Tüm içeriklere 1 yıl erişim hakkınız bulunmaktadır. Sorularınız olması durumunda da mentorlarımız ile 7/24 iletişim kurarak süreci ilerletiyor olacaksınız.

Miuul

Skills of tomorrow

İlginizi Çekebilir
Miuul topluluğunun bir parçası ol!

Abone ol butonuna tıklayarak Miuul'dan pazarlama ve haber içerikleri almayı onaylıyorum.